X

Verhuur

Huur de meest gebruikte ruimte van de loods voor je feest, fotoshoot of workshop. Goed bereikbaar, makkelijk in te richten, proef de sfeer van de scheepsbouwindustrie.

Als de Noordstrook je net te groot is, maar je wél de ruimtelijke en rauwe industriële sfeer wil, kom dan eens kijken onder de skatebaan op de begane grond. Deze plek is ongeveer 20 x 75 meter groot, en heeft ook nog veel omringende ruimte. De underskate is makkelijk bereikbaar, met grote schuifdeuren die grenzen aan de Docklands. Bovendien heb je prachtig uitzocht op de monumentale en veel gefotografeerde rondwals. De Underskate is goed af te sluiten middels gordijnen of zeecontainers, zodat je je eigen ruimte(s) kunt creëren maar zonder het karakter van de loods te verliezen. De Underskate wordt vaak gebruikt voor bedrijfsfeesten, presentaties en plenaire ruimte van een event.

Afmetingen
Oppervlakte: 1.500m2
Diepte (lengte): 75m
Breedte: 20m
Hoogte: 7m

Faciliteiten
– Plafondconstructie voor bevestiging audiovisuele techniek, rigging of theaterattributen
– Voldoende parkeergelegenheid (betaald)
– Eenvoudig toegankelijk voor transport

Installaties                 
– Vluchtwegen en nooduitgangaanduiding
– Brandslanghaspels aanwezig
– Wateraansluiting

Krachtstroom                
2x 63 ampère aansluiting (afgezekerd 50A)
3x 32 ampère aansluiting (afgezekerd 32A)
6x 220 volt aansluiting

Voor vragen, meer informatie of reserveren, mail : verhuur@ndsmloods.nl of bel: +31 (0)6 81 68 63 12. Wij kunnen partijen ook suggereren met ervaring op de locatie, voor bijvoorbeeld je catering, inrichting en audiovisuele techniek.

Credits: Twycer - Igor Roelofsen
Credits: Twycer - Igor Roelofsen
Previous slide
Next slide