Contact

Stichting Kinetisch Noord
tt Neveritaweg 15
1033 WB Amsterdam
Postbus 37688 1030 BH
Amsterdam

Verhuur evenementen
email:verhuur@ndsmloods.nl

Beheerder

Mike Verburg
ma t/m vrijd van: 9.00 tot 14.00 uur.
Weekends gesloten.

mike@ndsmloods.nl

 

 

 

Bereikbaarheid

Pont
Met de gratis pont van het GVB ben je in twaalf minuten van het Centraal Station op de NDSM-werf. Hij vaart buiten de spits tweemaal per uur, om kwart voor en kwart over, vanaf de steigers aan de achterzijde van Amsterdam CS. Terug vaart de pont buiten de spits elk heel en elk half uur. Tijdens de spits op werkdagen (07-10 uur en 16-19 uur) varen de ponten elk kwartier.

Er vaart ook een pont tussen de Westerdoksdijk en de NDSM-werf. De halte Westerdoksdijk vervangt de halte Tasmanstraat in verband met bouwwerkzaamheden in de Houthaven. Via onderstaande link kun je kijken hoe laat deze pont vaart.
http://www.gvb.nl/lijn/veerboot/903

Fietsroute
Je kunt ook met de fiets de pont nemen vanaf het Centraalstation naar de Buiksloterweg. Daarna fiets je via de Van der Pekstraat, Mosplein, Papaverweg naar de TT. Neveritaweg (NDSM-werf). Je kunt ook langs de IJ-oever fietsen via EYE, Asterweg, Distelweg en Papaverweg. Raadpleeg voor een uitgebreide routebeschrijving de ANWB Routeplanner.
http://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Bus
Watervrees of geen zin om tien heerlijke minuten op een pont te zitten? Neem dan de bus vanaf Amsterdam Centraal. Met lijn 35 stap je uit bij halte Atatürk, met bus 38 of 94 bij halte Klaprozenweg. Vanaf deze haltes is het nog zo’n zes minuten lopen.

Auto
Vanaf ringweg A10: neem afslag S118, Tuindorp Oostzaan. Je neemt vervolgens de tweede afslag op beide rotondes die je passeert. Bij het stoplicht ga je rechtdoor en bij de eerstvolgende gelegenheid ga je rechts de Van Riemsdijkweg op. Je rijdt dan het festivalterrein op.