X

Alles over het buitenterrein

Stichting NDSM-werf beheert de NDSM buiten de muren van de NDSM Loods. Zij regisseert, initieert, cureert en stimuleert activiteiten op de NDSM-werf.

Stichting NDSM-werf stelt zichzelf de opdracht om de wereld, of in ieder geval Amsterdam, te overtuigen van de unieke status van de NDSM als plek van blijvende tijdelijkheid en van creatief experiment: de onmisbare culturele vrijplaats voor en van de stad.

Stichting NDSM-werf beoogt dat de stad, haar bewoners en bezoekers deze plek nu en in de toekomst omarmen als een gebied waar ruimte is voor het onverwachtse. De NDSM als een ruige, avontuurlijke plek, minstens zo centraal, iconisch en onmisbaar voor de stad als het museumplein.

Bovendien is deze stichting verantwoordelijk voor het fysiek beheer van de NDSM-werf (oost). Vanuit die taak draagt zij zorg voor het schoon, heel en veilig houden van het gebied en is zij verantwoordelijk voor de groenvoorziening en kleine reparaties. Voor meer informatie over het beheer van het buitenterrein, mail: beheer@ndsm.nl.

De werf wordt regelmatig verhuurd voor festivals en andere (culturele) activiteiten. Daarnaast is de NDSM-werf buiten ook een gewilde plek voor fotoshoots en video opnamen. Voor meer informatie hierover, mail: evenementen@ndsm.nl.

Foto © Marc Faasse
Previous slide
Next slide