STUDIO LOCATIE

PLATTEGROND

Arthur Willemse – Ars Longa

Ars Longa ontwikkelt attractieve tentoonstellingen, experiences en bijzondere multimedia producten. Elk thema wordt op een verrassende manier voor het voetlicht gebracht. Het resultaat: een presentatie die de aandacht trekt, emoties oproept en reacties uitlokt, waarin bezoekers samen iets beleven. We maken gebruik van een grote diversiteit aan communicatiemiddelen en presentatietechnieken. Met als doel een belevingswereld te creƫren die een blijvende indruk achterlaat en bezoekers prikkelt om informatie in zich op te nemen.

Interactieve routingsystemen

In recente Ars Longa projecten nemen we de bezoekers mee buiten de muren van musea of bezoekerscentra. We ontwikkelen attractieve routes langs cultuur historisch erfgoed of bijzondere plekjes in de natuur. Cultureel erfgoed valt immers niet altijd te vangen binnen de muren van een gebouw: soms ligt de collectie letterlijk buiten. Met behulp van interactieve tools kun je een kijkje nemen in een gebouw dat niet eens voor publiek toegankelijk is. Of je wordt op locatie op een bijzondere manier geconfronteerd met een gebeurtenis uit het verleden. Zo wisselen heden en verleden elkaar op een spannende manier af!

Specialties: U kunt ons inschakelen voor de ontwikkeling en realisatie van uiteenlopende audiovisuele producten op maat. Van applicaties voor website of Ipod, educatieve games, animaties, multimediale shows tot crossmediale projecten. Wij staan open voor het in samenwerking aanvragen van subsidies of sponsorwervingsacties. Ook adviseren we regelmatig over het gebruik van innovatieve mediatoepassingen in uw organisatie. Meer weten over mogelijkheden? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.