X

De ateliers in de broedplaats van de NDSM Loods hebben een bijzondere ontstaansgeschiedenis. De individuele gebruikers hebben namelijk zelf, binnen het stalen casco nieuwbouwframe, hun eigen werkruimtes gebouwd en zijn hier ook eigenaar van. Vele huurders hebben daarom een hechte band met hun atelier en met de loods. Er komt dus bijna nooit een atelier vrij (gemiddeld eens in de twee jaar).

Onderhuur bij een zittende huurder is soms mogelijk. Dat kan door via je eigen netwerk iets te vinden, maar soms loopt het ook via Stichting Kinetisch Noord.

Alle (onder)huurders in de NDSM Loods broedplaats moeten positief getoetst zijn door bureau Ateliers en Broedplaatsen Amsterdam (ABA, voorheen CAWA).
Contact:
aba@amsterdam.nl
06-12395303 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur)

Registreer je hier: https://www.ateliers.amsterdam.nl/.

Als je op de wachtlijst voor een atelierplek in de NDSM Loods wilt komen, vul dan het formulier in. SKN bewaart je gegevens en neemt contact op als er een opening is.

Wanneer je aanmerking wil komen voor een atelier dat vrijkomt, moet je in het bezit zijn van een positieve CAWA beoordeling en positief geballoteerd worden.

Houdt er rekening mee dat de vertrekkende huurder een overnamesom vraagt.

Voor vragen over de broedplaats kan je contact opnemen met Mariska Middendorff: mariska@ndsmloods.nl of bel +31 (0)6 82 92 22 20.