STUDIO LOCATIE

PLATTEGROND

Job Cornelissen

Ik heb veel verschillende werkzaamheden die niet altijd met elkaar te maken lijken te hebben. Dat is echter schijn, voor mijzelf komen ze uit dezelfde bron voort:

‘de fascinatie voor de mogelijkheden die ons lichaam heeft als krachtbron en communicatiemiddel’ We hebben daarvan een enorm potentieel. Bewustwording en gedegen onderhoud van het lichaam én de effecten daarvan op ons mentale welbevinden geven ons de mogelijkheid die voorraad aan te spreken. Mijn voorstellingen en workshops beschouw ik als gereedschap binnen dit proces.

Hij danste bij vele gezelschappen in Nederland en is zanger/percussionist in de band Maalstroom. Hij bezit de tweede Dangraad en een rijks erkende lesbevoegdheid in de Japanse vechtkunst Aikido. Hij is halverwege de Masteropleiding Danstherapie bij Codarts te Rotterdam.

Job geeft trainingen in loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling – en outplacementtrajecten bij De Bouwmeester te Amsterdam. Managementcentrum De Baak en Van Ede & Partners vragen hem regelmatig voor workshops. Ook geeft hij regelmatig workshops voor groepen in het bedrijfsleven. Daarnaast geeft hij les op De Theaterschool te Amsterdam en op het Bernard Lievegoed College for Liberal Arts te Driebergen.

Website: www.dansjobs.com