STUDIO LOCATIE

PLATTEGROND

Corinna Wildschut – Atelier Wildschut

Mijn naam is Corinna Wildschut, restauratie/decoratie schilder en kunstenaar.
Ik volgde opleidingen aan het Schildersvakcentrum in Amsterdam en aan het Koning Willem I College in Den Bosch. In die zelfde periode bezocht ik de Kunstacademie in Amsterdam.
Na mijn opleidingen heb ik als vakdocent “oude schilder technieken” een aantal jaren lesgegeven aan het Schildersvakcentrum in Amsterdam. Door de jaren heen heb ik een scala aan opdrachten op mijn vakgebied uitgevoerd.

Atelier Wildschut
Het atelier is gevestigd op de voormalige NDSM-werf aan het IJ. Een uniek schildersatelier met een ruim en licht leslokaal, op een inspirerende locatie. De NDSM-werf is redelijk centraal gelegen, over het IJ in Amsterdam-Noord en eenvoudig bereikbaar per pont vanaf het CS of vanaf de Houthaven. Met de auto via de Coentunnel en de ring-Noord. U kunt er een vakopleidingen of een cursus volgen en ik maak er werk in opdracht.