COLLECTIVE STUDIES    THE ONE MINUTESSAMENGESTELD DOOR GUDKSULDOORLOPENDE VIDEO-VERTONING   

Van: donderdag, november 2nd, 2023
Tot: zondag, december 31st, 2023
Begint:
Einde:
Locatie: NDSM-FUSE

DOORLOPENDE VIDEO-VERTONING   

Hoe definiëren we collectiviteit?
Hoe definieert collectiviteit ons?

Voor hun serie COLLECTIVE STUDIES selecteerden GUDSKUL Collective Study and Contemporary Art Ecosystem uit Jakarta, Indonesië, 19 films van kunstenaars uit verschillende landen om diverse perspectieven te presenteren die de betekenis van collectiviteit mede vormgeven.
Collectiviteit is een complex en veelzijdig concept dat verder gaat dan een eenvoudige groep individuen. Het omvat een gedeeld gevoel van identiteit, doel of verbondenheid onder zijn leden. Collectieven kunnen verschillende vormen aannemen, zoals sociale, culturele, politieke of zelfs virtuele gemeenschappen. Wat collectiviteit definieert, is de wisselwerking van gedeelde waarden, doelen en interacties die de leden met elkaar verbinden. Het is niet louter een optelsom van individuen, maar een onderscheidende entiteit met een eigen karakter en dynamiek.

Samengesteld door GUDKSUL
Kunstenaars Jan Coenen, Natalia Rocafuerte, Taufan, Collective TBA (Tumor Buddy Alliance), Penny Andrea & Jef Nollet, Makmur Djaja, Rashel van der Schaaf, Projektado Collective, Hongxiang Zhou, Christopher Tym, Prashant Chavan, 
Chrys’ Amaya Michailidis, Ilham Natsir, Aswad Atjo, Benna Gaean Maris, A Sông Club, Anoma Laboratory, Ellie Tse, 
Sander Breure and Witte van Hulzen, ikkibawiKrrr, Kumbuka Maene.

https://www.ndsm-fuse.eu